Personeelshuisvesting

Turnkey Solutions, De specialist voor personeelshuisvesting van expats en technisch personeel

Op zoek naar een huurwoning voor uzelf als Expat of misschien wel voor uw buitenlandse werknemers? Stop dan direct met zoeken! Turnkey Solutions biedt veel verschillende huurwoningen aan in Noord Holland, Zuid Holland en Zeeland, ook in de rest van Nederland kunnen wij u helpen aan huisvesting voor uw personeel.

Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor particulieren en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Dit is voor buitenlandse werknemers zeer aantrekkelijk. Onze verhuurmakelaars kunnen u als expat of uw buitenlandse werknemers snel en op een goede manier huisvesten in de door u gekozen regio's en de rest van Nederland.  Al onze huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het voor de huurder zo aangenaam mogelijk is.

Kijk verder de website voor ons actuele huuraanbod. Er zijn verschillende huurwoningen in meerdere  segmenten, gestoffeerd of compleet ingericht.  Mocht uw woning er niet tussen staan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor op en nemen contact met u op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al uw eisen voldoet.

Turnkey Solutions
Smitsweg, 31
3222AG Hellevoetsluis
Nederland
Telefoon: 085 303 34 80
E-mailadres:
 
BTW: NL855838978B01
KvK nummer: 64781119
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.